04. Pszichológus

SULIPSZICHOLÓGUS

gondposta@gmail.com

♦   nem megy a TANULÁS???

♦  gyötör a SZERELEM???

♦  SZOMORÚ vagy???

♦  EGYEDÜL érzed magad???

♦   NINCSENEK barátaid???

♦   NYOMASZT valami, s nincs kinek elmondanod???

Minden SZERDÁN személyesen várok rád az iskolában, ha a fenti problémákkal vagy bármilyen más gonddal küzdesz, de akkor is nyitott ajtót vár, ha csak egyszerűen beszélgetni szeretnél valakivel. Gyere bátran, s könnyíts a szíveden!

Ha nincs módodban eljönni hozzám az iskolába, vagy ha szégyenlős vagy, akkor is a rendelkezésedre állok. Íme a virtuális postafiókom, azaz az e-mailcímem: gondposta@gmail.com, ahová bármikor írhatsz, ha bármilyen jellegű gondod, kérdésed van. Minden levélre válaszolok, s megpróbálok a tőlem telhető legjobban a segítségedre lenni tanácsaimmal, javaslataimmal.

Írj akkor is, ha sikeresen megoldottál egy problémát, mondd el hogyan, hogy tanulhassunk, és ötletet merítsünk belőle.

Van egy kérésem: szeretném, ha a sulipszichológus rovatának lenne emblémája, logója, amit természetesen ti rajzolnátok, s a legjobbak felkerülnének a honlapra.

Ezenkívül, ha van kedvetek írni a pszichológián belül bármilyen témával kapcsolatban, akár fogalmazás, humoros történet, riport, vers vagy tudományos szakdolgozat formájában, bátran vállalkozzatok rá, s írásaitokat megjelentetjük az oldalon. Ez ügyben is várom a leveleiteket a megadott e-mailcímen vagy személyesen.

Sziasztok!!!

A sulipszichológus

Reklámok

%d blogger ezt kedveli: